Nagelstudio Prisma

De Mooiste Nagels bij Nagelstudio Prisma

Nieuwe liefde voor het stoombad

buitensauna

Nieuwe spa, nieuw stoombad

Een tijdje geleden werd de spa, waar ik regelmatig heen ga, vernieuwd. Om eerlijk te zijn was ik bang dat het niet meer als ‘mijn spa’ zou aanvoelen. Maar ik heb geluk gehad, de spa is nu nog fijner dan voorheen! Het is uitgebreid met een buitensauna en een stoombad. Ik ben dol op het stoombad! Mijn spa heeft nu extra veel ruimte en meer mogelijkheden om lekker tot mijzelf te komen. Daar geniet ik altijd zo van. Met mijn vriendinnen gaan wij bijna maandelijks naar de spa, dit is dan niet alleen een uitje voor mij zelf maar voor met zijn allen. Zo hebben wij ook wel eens vriendinnenweekenden bij een spa!

buitensauna

Tot rust komen

Soms ga ik in mijn eentje naar het zwembad om lekker tot rust te komen. Dan ben ik bewust met mijn lichaam bezig, maar kan mijn geest even stil staan. Dat zelfde doe ik bij de spa. Het fijne is ook dat daar yoga lessen gegeven worden. Ik kan dan tegelijkertijd naar de spa om in de sauna te gaan bijvoorbeeld, en een lesje yoga volgen. Dat sluit ik dan af met een meditatie sessie en ik voel mij weer herboren. Ik kan het iedereen aanraden. Het stoombad is overigens ook ontzettend relaxt! Mij is zelfs verteld dat stoombaden de kans op verkoudheid en dergelijke verkleinen. Lekker gebruik van maken dus, je hebt het verdiend! Ik ga volgende week weer lekker naar de spa.